Junnuille tuplamitalit Turusta

Vii­kon­lop­puna 19.-20.3. pelat­tiin Clea­rin Eliitti – Mai​la​pe​li​kauppa​.com –tur­naus. Aapo ja Tuo­mas Saa­ri­nen voit­ti­vat MN-​​13 –luo­kan. Tuuli Säy­nä­vä­järvi voitti NN-​​15 –luo­kan pari­naan jär­jes­tä­vän seu­ran eli Clea­rin Ida Han­kala. Tuo­mas Saa­ri­nen voitti SN-​​13 –luo­kan pari­naan Tapion Sulan Helena San­ta­lahti. Tuuli otti hopeaa NK-​​13 –luo­kassa ja Aapo MK-​​13 –luo­kassa. Ylei­sissä luo­kissa Sul­ka­se­tia edus­ti­vat Eetu Miet­ti­nen, Ville Rasi, Sami Jär­vi­nen ja Tarmo Mar­ti­kai­nen. Tarmo voitti kul­taa MN-​​35 luo­kassa pari­naan Turun Sulan Pauli Saa­ri­nen. Puo­li­vä­lie­riin pää­si­vät Eetu MK-​​B –luo­kassa, Ville MK-​​A –luo­kassa ja Tarmo MN-​​45 –luo­kassa. Kaik­kien tulok­set täältä http://​bit​.ly/​1​p​S​8​YRq.

Miesten kaksinpelin 13-luokan palkintojenjako

Mies­ten kak­sin­pe­lin 13-​​luokan palkintojenjako

Naisten kaksinpelin 15-luokan palkintojenjako

Nais­ten kak­sin­pe­lin 15-​​luokan palkintojenjako

Sekanelinpelin 13-luokan palkintojenjako

Seka­ne­lin­pe­lin 13-​​luokan palkintojenjako