ATV Eliitissä paljon Sulkasetin pelaajia

Ria Tuominen tyttöjen U13-luokan voittajana.

Ria Tuo­mi­nen tyt­tö­jen U13-​​luokan voittajana.

Sul­ka­set menes­tyi hie­nosti Clea­rin jär­jes­tä­missä ATV Eliitti 2017 kisoissa 11.-12.2.2017, Jarkko Nie­mi­nen –aree­nalla Turussa. Kul­ta­mi­ta­leita toi­vat tuliai­sina Antti-​​Pekka Saa­ri­nen mies­ten­kak­sin­pe­lin B-​​luokasta, Antti-​​Pekka Saa­ri­nen ja Roope Mansné­rus mies­ten nelin­pe­lin C-​​luokasta sekä Ria Tuo­mi­nen tyt­tö­jen kak­sin­pe­lin 13-​​luokasta.

Hopeaa saa­vut­ti­vat Sari Mik­ko­nen ja Suvi Niemi nais­ten nelin­pe­lin A-​​luokassa, Suvi Niemi ja Ville Tuo­mi­nen seka­ne­lin­pe­lin B-​​luokassa, Aapo Saa­ri­nen ja Tuo­mas Saa­ri­nen poi­kien nelin­pe­lin 15-​​luokassa, Tuo­mas Saa­ri­nen ja Tuuli Säy­nä­vä­järvi tyt­tö­jen seka­ne­lin­pe­lin 15-​​luokassa sekä Ria Tuo­mi­nen seka­ne­lin­pe­lin 13-​​luokassa pari­naan Rai­sion Sul­ka­pal­loi­li­joi­den Akseli Nummi.

Prons­si­si­jalle ylti Tuuli Säy­nä­vä­järvi myös tyt­tö­jen nelin­pe­lin 15-​​luokassa pari­naan Clea­rin Alanna Hakala.

Välie­riin pela­si­vat Suvi Niemi ja Ville Tuo­mi­nen seka­ne­lin­pe­lin A-​​luokassa, Ria Tuo­mi­nen nais­ten nelin­pe­lin C-​​luokassa pari­naan Dri­ven Riikka Viho­nen sekä Tuo­mas Saa­ri­nen poi­kien kak­sin­pe­lin 13-​​luokassa.

Nel­jään peli­luok­kaan osal­lis­tu­nut Suvi Niemi kom­men­toi kisoja muka­viksi, vaikka aika­tau­lut oli­vat välillä yli tun­nin myöhässä.

ATV Eliitti –kiso­jen tulok­set löy­dät http://​bit​.ly/​2​k​C​A​hwA.