Suomen valtioneuvosto on päättänyt jatkaa koronavirustilanteen vuoksi poikkeusoloihin liittyviä toimia ainakin 13.5.2020 asti. Tämän vuoksi Sulkasetin kevään harjoitusvuoroja ei valitettavasti päästä enää tänä keväänä jatkamaan. Valitettava tilanne, mutta ihmisten terveys on toki tällä hetkellä pääasia. Koska harjoitusvuoroja ei kevään lopussa pystytty koronavirustilanteen vuoksi järjestämään, Sulkasetin johtokunta on päättänyt, että kevään harjoitusvuoroilla olleet pelaajat saavat hyvitystä 50% vastaavien vuorojen ensi syksyn harjoitusvuoromaksuista. Kesän harjoitusvuorojen suhteen seurataan koronavirustilannetta ja Suomen hallituksen päätöksiä. Jäsenistölle ilmoitetaan heti, kun tiedetään kesän tilanteesta tarkemmin. Jos tulee kysyttävää harjoitusvuoroista tai hyvityksistä, ota yhteyttä sähköpostilla johtokunta@sulkaset.fi tai myclub@sulkaset.fi.

Sulkasetin sääntömääräistä kevätkokousta ei ole pystytty poikkeusolojen vuoksi pitämään normaalisti. Tämän vuoksi seuran jäsenistöltä pyydetään lupaa pitää kokous etäyhteyksien avulla. Jos joku seuran jäsenistä vastustaa kokouksen pitämistä etäyhteyksien avulla, pyydetään tämä ilmaisemaan seuran johtokunnalle 8.5.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen johtokunta@sulkaset.fi. Jos jäsenistö ei vastusta etäkokousta, pyritään kevätkokous pitämään toukokuun loppuun mennessä etäyhteyksien avulla. Muussa tapauksessa kokousta siirretään eteenpäin, kunnes koronavirustilanne ja Suomen valtioneuvoston ohjeet sen sallivat.

Poikkeustilanteesta huolimatta kaikille aurinkoista kevään jatkoa ja kesää! Pitäkää itsestänne ja muista huolta!

PS. nyt on hyvä hetki hankkia sulkapallovarusteet kuntoon kesää tai ensi syksyä varten. Alla seuran yhteistyökumppaneiden Victor Finlandin ja Martekmanin/Badstore.fi:n mainokset:

Victor Finland Oy: Poikkeuksellisen paljon erinomaisia tarjouksia verkkokaupassamme www.victor.fi/shop

Badstore.fi:n FZ Forza tarjoukset: https://mailchi.mp/d636acb8f132/fz-forza-tarjoukset-kevt-ale-35-laukut-sukat-ja-gripit?e=60887b8654