Moro!

Syyskausi 2020 lähestyy ja vuoroille ilmoittautuminen aukeaa 1.8.2020 kaikille vuoroille. Viime vuosien tapaan vanhoilla jäsenillä/vuorolaisilla on ensin etuoikeus ilmoittautua vuoroille (Keväällä vuoroilla olleille 50% alennus hinnassa). Uusia pelaajia vuoroille aletaan ottaa elokuun puolessa välissä.

Vuorot
* Kaikki vuorot alkavat viikolla 35. Vuorot päättyvät viikolla 50.
* Junioreiden perusryhmissä ja harrastajaryhmässä pyritään järjestämään seura- ja lajiesittely viikolla 36 (toinen harjoituskerta) kaikille vuorolaisille ja heidän perheilleen. Esittely kestää vuoron alusta n. 15 minuuttia.
* Seura ei ole vakuuttanut vuorojen pelaajia. Halutessasi voit hankkia vakuutukset https://info.suomisport.fi/ -palvelusta tai omasta vakuutusyhtiöstäsi.
* Jos pelaajalla on jokin vaiva tai sairaus, joka vaikuttaa hänen harjoitteluun tai pelaamiseen, niin kerrottehan siitä vuoron valmentajalle.
* Selvityksessä on miten fysiikkavuorot järjestyvät syyskaudelle.
* Otathan yhteyttä valmentajiin tai myclub@sulkaset.fi, jos lisävuorot kiinnostavat, haluat vaihtaa vuoroa tai olet jäämässä pois.

Muuta
* Mahdollinen seuratapahtuma tulossa syksyllä.
* Jos kisaaminen kiinnostaa, asiasta kannattaa olla yhteydessä valmentajiin. Huom! Alkysyksystä julkaisemme listan hyvistä kisoista, jonne voi lähteä kokeilemaan kisaamista.
* Tampere Badminton Ranking kausi jatkuu pidennetysti myös syyskauden http://www.sci.fi/~rikus/tsr/
* Seuravaatteita tai muita sulkapallovarusteita voit edelleen ostaa alennettuun hintaan https://www.martekman.fi/sulkaset
* Lisää tietoa seurasta (mm. jäseneduista) ja sen toiminnasta löytyy seuran kotisivuilta https://www.sulkaset.fi/, seuraamalla meitä mm. https://www.facebook.com/sulkaset/ ja https://www.instagram.com/sulkaset/?hl=fi
* Muistammehan yhdessä edelleen myös huolehtia käsien pesusta ja ettemme tule kipeänä treeneihin.
* Kaikista seuran asioista voi kysellä myclub@sulkaset.fi -osoitteesta.

T. Sulkaset ry