Ylöjärven Liikuntakeskus toimi pelipaikkana 7.-8.11. Sulkasetin Eliittikisoissa, joiden järjestämiseen vallitseva epidemiatilanne toi oman lisämausteensa. Viimeinen ottelu venyi lauantaina iltamyöhään asti ja sunnuntaina, Isänpäivän aamuna jatkettiin finaalipelejä iltapäivään. Osallistujia oli paikalla reilut 200 niin etelästä kuin pohjoisemmastakin ja näin otteluita kertyi yhteensä lähes 300. Kilpailut olivat tasoltaan varsin korkeat, kuten Eliittikisaan kuuluukin!

Valioluokissa saatiin 2 tuplavoittajaa, kun Valtteri Nieminen (Clear) voitti sekä miesten kaksinpelin että miesten nelinpelin parinaan Jesper Von Hertzen (HBC) ja Jenny Nyström (HBC) sekä naisten nelinpelin parinaan Mathilda Lindholm (HBC) että sekanelinpelin parinaan Julius Von Pfaler (VK). Naisten kaksinpelissä voiton saavutti Hanna Karkaus (BadU). Monia tiukkoja pelejä ja hienoja palloralleja nähtiin!

Sulkasetin pelaajia oli myös runsaasti kisoissa. Eniten menestystä tuli A- ja B-luokassa. A-luokassa miesten kaksinpelin voiton saavutti Toni Alho ja miesten nelinpelin voiton A-P Saarinen parinaan Oskari Rantanen (MaSu). B-luokassa miesten nelinpelin mestariksi taistelivat Petri Moisio ja Timo Saari ja sekanelinpelin mestaruuden ottivat Tuuli Säynäväjärvi ja Tuomas Saarinen. Lisäksi Leena Puranen saavutti B-luokan naisten nelinpelin hopeaa parinaan Tiina Hämäläinen (JySS). C-luokan kaksinpeleissä tuli kakkossijat Leenan ja Eetu Koivun menestyksen myötä. Lisäksi Sulkasetin pelaajat saavuttivat useita välieräpaikkoja, mm. valioluokan miesten nelinpelissä Toni Alhon ja Matias Viljakaisen toimesta.

Onnittelut kaikille menestyksestä!

Sulkaset kiittää pelaajia, sponsoreita ja tuomareita sekä koko talkooväkeä isosta työstä kisan eteen!

Kaikki tulokset:

https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=228dc7ff-77b9-4ef2-b3b9-bc4b5734b24e