Kevään harjoitusvuoroille ilmoittautuminen on auki!
Sulkasetilta löytyy harjoitusvuoroja kaikenikäisille ja -tasoisille sulkapallon ystäville. Jos haluaisit aloittaa sulkapalloharrastusta keväällä, saada lisää harjoitusvuoroja tai vaihtaa vuoroa, ota yhteyttä harjoitusvuoron valmentajaan. Harjoitusvuoroista tietoa tarkemmin ao. linkeistä ja kuvista.
Viime syksyn vuorolaiset pääsevät ilmoittautumaan Sulkasetin myclubissa jo nyt ja viimeistään joulun jälkeen aletaan täyttämään vapaita paikkoja uusille halukkaille.
Harjoitusvuorot alkavat näillä näkymin normaalisti viikolla 2. Mikäli koronatilanne tekee harjoitusvuorojen aikatauluun tai toimintaan muutoksia, asiasta ilmoitetaan mahdollisimman pian.
PS. Kevätkauden loppuun toukokuulle on myös suunnitteilla mahdollisia yhteisiä pelikertoja (valmentajia myös mukana) seuran jäsenille, koska syksyn vuorojen 2 viimeistä kertaa jäi pois koronan takia. Tästä tarkemmin lähempänä, kun nähdään kuinka kevätkausi koronan suhteen etenee.