Pirkanmaan alueellinen pandemiatyöryhmä (koronanyrkki) kokoontui 5.1.2021 ja totesi, että sisäliikuntarajoitukset pysyvät muuten ennallaan (sisäliikuntaa ei suositella), mutta lasten ja nuorten harrastaminen sallitaan 10.1. eteenpäin korkeintaan 10 hlön ryhmissä AVI:n kokoontumisrajoitusta noudattaen. AVI:n kokoontumisrajoitukset ovat voimassa 17.1. asti. Seuraavan kerran pandemiatyöryhmä arvioi Pirkanmaan linjauksia 11.1. Täältä löytyy tiedote koronanyrkin suosituksista.

Sulkasetin johtokunta on edellä mainittujen linjausten vuoksi selvittänyt vuorojen käynnistämistä ja päättänyt, että viikolla 2 (11.1.-17.1.) voidaan aloittaa juniorivuorot, joissa on alle 10 osallistujaa. Käytännössä tämä tarkoittaa torstain Kaupin kilpajuniorivuoroa. Muiden vuorojen aloitus siirretään viikolle 3, jolloin ne pyritään käynnistämään riippuen pandemiatyöryhmän 11.1. antamista suosituksista. Korvaavia vuoroja on tarkoitus järjestää kevään lopussa koronatilanteen salliessa. Lisäksi tilanteen epävarmuuden vuoksi mahdollisuutta kevään harjoitusvuoromaksujen maksamiselle 2 osassa selvitetään, tästä laitetaan myöhemmin lisätietoa.

Alla kuvissa näkyvät vuorojen uudet alustavat alkamisajankohdat. Mahdollisista muutoksista tähän aikatauluun tai vuorojen toimintaan ilmoitetaan 11.1. jälkeen.

Sulkasetin johtokunta