Koronatilanne Pirkanmaalla on viime viikkoina huonontunut ja Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä eli koronanyrkki linjasi tänään 16.3.2021, että Pirkanmaa on siirtynyt koronaviruksen suhteen leviämisvaiheeseen. Tämän vuoksi pandemiaohjausryhmä kehoittaa aikuisten ryhmäharrastustoiminnan lisäksi kaikkea lasten ja nuorten sisätiloissa tapahtuvaa ryhmäharrastustoimintaa tauolle 5.4.2021 asti.

Sulkaset suhtautuu edelleen vakavasti ja vastuullisesti koronavirustilanteeseen. Koronanyrkin ohjeistuksen mukaisesti Sulkasetin johtokunta on päättänyt, että kaikki harjoitusvuorot jäävät tauolle 5.4.2021 asti. Harjoitusvuorojen jatkumisesta tämän jälkeen ilmoitetaan ennen tuota päivämäärää, kun tiedetään Pirkanmaan koronanyrkin ohjeistus asiaan.

Sulkaset kannustaa väliaikana turvalliseen ulkoliikuntaan ja kotona tapahtuvaan harjoitteluun. Esimerkkejä harjoituksista löytyy mm. Youtubesta lajiharjoitteluun ja oheisharjoitteluun.