Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä on päättänyt, että vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta on mahdollista sisätiloissa 19.4.2021 alkaen OKM/THL turvaohjeistusta noudattamalla. Vuonna 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien junioreiden osalta koronanyrkki suosittaa tauon jatkamista ainakin 30.4.2021 asti.

Koronatilanteen parantuessa Sulkasetin johtokunta on päättänyt koronanyrkin suositusten mukaisesti käynnistää vuorot vuonna 2008 syntyneille ja sitä nuoremmille junioreille 19.4. alkaen turvaohjeistuksia noudattaen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ensi viikolla käynnistyvät uudestaan maanantain Kilpajuniorit Rahola, tiistain Perusryhmä Rahola, torstain Kilpajuniorit Kauppi ja perjantain Perusryhmä Koivistonkylä näille junioreille. Lisäksi tiistain Tenniskeskuksen Perusryhmän ja Kaupin Jatkoryhmän vuonna 2008 syntyneille pelaajille pyritään järjestämään yhteinen vuoro. Vuonna 2007 syntyneet ja sitä vanhemmat juniorit saadaan toivottavasti mukaan vuoroille 30.4. jälkeen, mutta tämä selviää koronanyrkin päätösten perusteella vasta myöhemmin. Kevään harjoitusvuorot kestävät kouluvuorojen osalta viikolle 18 asti ja yksityisten hallien vuorojen osalta viikolle 19 tai 20 asti. Sulkasetin johtokunta on päättänyt, että kevään lopuista harjoitusvuorojen käyntikerroista ei kerätä junioreilta harjoitusvuoromaksuja, koska halutaan tukea lasten ja nuorten liikkumista haastavana korona-aikana ja koska kertoja saadaan enää vain muutamia järjestettyä.

Aikuispelaajien osalta harjoitusvuoroja ei valitettavasti tänä keväänä pystytä enää koronarajoitusten puitteissa järjestämään. Lisäksi Perhesulkista ei voida järjestää, koska lasten vanhemmat ovat siinä tiiviisti mukana. Kesäharjoitukset olisivat alkamassa alustavasti kesäkuun alussa ja niistä tulee tarkempaa tietoa vielä myöhemmin. Toivomme, että tuolloin koronarajoitukset sallisivat myös aikuisten pääsyn mukaan harjoituksiin. Syksyllä aikuisten harjoitusvuorot ja Perhesulkis on tarkoitus jälleen käynnistää normaalisti.