Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä on koronatilanteen parantuessa muuttanut nopeasti suosituksiaan ja nyt kaikki alle 20-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta sisätiloissa on sallittua OKM/THL turvaohjeistusta noudattamalla. Koska suositukset muuttuivat, viime tiedotteen ohjeista poiketen Sulkasetin johtokunta on päättänyt avata harjoitusvuorot kaikille junioreille turvaohjeistuksia noudattaen jo ensi viikon maanantaista 26.4. alkaen. Käytännössä harjoitusvuorot jatkuvat kuten ennen kevään taukoa eli seuraavalla tavalla:

  1. Torstain Kilpajuniorit Kauppi ja perjantaina Perusryhmä Koivistonkylä jatkuvat normaalisti.
  2. Maanantain Perusryhmä Hervanta, tiistain Perusryhmä Rahola sekä maanantain Kilpajuniorit Rahola jatkuvat siten, että puolet pelaajista tulee vuorolle joka toinen viikko ja puolet joka toinen viikko. Vuorojen valmentajat ovat vuorolaisiin yhteydessä jaon mukaisista osallistumisviikoista.
  3. Tiistain Kilparyhmä Rahola ja torstain Kilparyhmä Kauppi jatkuvat alle 20-vuotiaiden pelaajien osalta, tiistain Raholan ryhmä kuitenkin Kauppi Sports Centerissä kuten ennen taukoa.
  4. Keskiviikon Hervannan vuoro aloitteleville aikuisharrastajille ja kehittyneille junioripelaajille jatkuu alle 20-vuotiaiden pelaajien osalta.
  5. Tiistain Kaupin ja perjantain Tenniskeskuksen jatkoryhmät jatkuvat aiemmin keväällä mukana olleiden alle 20-vuotiaiden pelaajien osalta yhdistettynä vuorona tiistaisin klo 19-21 Kauppi Sports Centerissä kuten ennen taukoa.
  6. Tiistain Perusryhmä Tenniskeskus jatkuu nopean suositusten muutoksen ja hallin haastavan kenttätilanteen vuoksi muista vuoroista poiketen vasta viikolla 18 eli 4.5. eteenpäin. Vuoro jatkuu kuten ennen taukoa eli puolet pelaajista on paikalla klo 18-19 ja puolet klo 19-20.

Jos suosituksiin ei tule enää muutoksia loppukeväästä, harjoitusvuorot päättyvät kouluvuorojen (Hervannan ja Koivistonkylän vuorot) osalta viikolla 18 eli 7.5. mennessä ja muut vuorot viikolla 19 eli 14.5. mennessä.  Poikkeuksena on tiistain Perusryhmä Tenniskeskus, joka päättyy viikolla 20 eli 18.5., koska vuoro pääsee jatkumaan viikkoa myöhemmin kuin muut vuorot. Kuten aiemmin tiedotettiiin, kevään lopuista harjoitusvuorojen käyntikerroista ei kerätä junioreilta harjoitusvuoromaksuja, koska halutaan tukea lasten ja nuorten liikkumista haastavana korona-aikana ja koska kertoja saadaan enää vain muutamia järjestettyä.

Kesän harjoitusvuoroista tulossa lisätietoa toukokuun alkupuolella.