Sulkasetin kesäkausi alkaa! Kaikki vuorot löytyvät nyt MyClub-palvelusta. Suosittelemme lataamaan omaan puhelimeen MyClub-sovelluksen, jonka kautta ilmoittautuminen onnistuu helposti. (Linkki sovelluksen lataamiseen: https://help.myclub.fi/member/app)

Perusohjeet kesäkaudelle

  • Vuoroille ilmoittaudutaan MyClubissa viimeistään vuoroa edeltävänä sunnuntaina klo 21. Ilmoittautuminen on sitova. Kentät varataan ilmoittautuneiden mukaan, joten jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.
  • Harjoituksille on määrätty kertahinta (eli ei siis kausimaksua). Laskut lähetetään kauden päätteeksi. Sulkaset haluaa vaikean korona-ajan jälkeen kannustaa jäseniä liikkumaan, minkä vuoksi kertahinta jäsenille on 3-6€/vuoro. Vuorojen hinnat löytyvät MyClubista.
  • Jotta voit ilmoittautua kesävuoroille, tulee sinulla olla ilmoittautumisoikeus. Jos sinulla ei ole ilmoittautumisoikeutta, olethan meihin yhteydessä: myclub@sulkaset.fi.
  • Kesävuorojen tiedotus tapahtuu pääosin WhatsApp-ryhmässä. Linkin ryhmään löydät MyClubista.
  • Pyrimme huolehtimaan poikkeusajan rajoitteista ja korostetusti muistamme pestä kädet ennen treenejä ja treenien jälkeen. Kipeänä ei saa tulla treeneihin.
  • Jos kesävuoroista herää kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä: myclub@sulkaset.fi

Kesäkauden viikko-ohjelma

MAANANTAI: Fysiikkavuoro klo 18-19.30. Tarkempi paikka ja aika tiedotetaan edellisellä viikolla.

TIISTAI: Pelivuoro klo 18-20, Tenniskeskus
KESKIVIIKKO: Yhteislenkki klo 18-19.30, Kauppi (Huom! 5km lenkki alussa ja n. 10 km lenkki perään)
TORSTAI: Tekniikkaharjoitukset klo 17-18.30, Tenniskeskus (aikuisharrastajat ja harrastavat juniorit) sekä tekniikkaharjoitukset klo 18.30-20, Tenniskeskus (kilpapelaajat ja kilpajuniorit)
PERJANTAI: Pelivuoro klo 17-18.30, Tenniskeskus

 

Koronarajoitukset

Pirkanmaan koronanyrkin tämänhetkisten suositusten mukaan tässä vaiheessa vuonna 2002 syntyneet tai nuoremmat voivat ilmoittautua kaikille vuoroille, aikuiset vain fysiikkavuorolle ja lenkille. Seuraamme rajoituksia ja teemme tarvittaessa muutoksia kesäharjoituksiin. Pidetään yhdessä huolta kesävuorojen koronaturvallisuudesta: pestään kädet ennen treenejä ja treenien jälkeen. Kipeänä ei saa tulla treeneihin.

 

Muistathan ilmoittautua treeneihin ajoissa. Hyvää alkavaa kesää ja hyviä treenejä kaikille, nähdään treeneissä!

Terveisin, Sulkaset ry‍