Sulkaset järjestää harjoitusvuoroja kaikenikäisille ja -tasoisille sulkapallon ystäville. Jos haluaisit aloittaa sulkapalloharrastuksen syksyllä, saada lisää harjoitusvuoroja tai vaihtaa vuoroa, ota yhteyttä harjoitusvuoron valmentajaan tai laita viestiä osoitteeseen myclub@sulkaset.fi

Kauppi Sports Centerin sulkapallokentät ja Raholan Sulkis loppuivat toukokuussa 2021, minkä vuoksi olemme joutuneet tekemään vuoroihin joitakin muutoksia. Myös muutamia valmentajamuutoksia on tullut, ne näkyvät vuoron tiedoissa MyClubissa. Vuoromuutokset löydät kootusti MyClub-palvelusta.

Kaikki harjoitusvuorot alkavat viikolla 34 (23.8. alkava viikko). Kouluissa pidettävät harjoitukset päättyvät viikolla 48, muut viikolla 49. Perhesulkisvuoron aika ja paikka ovat vielä avoinna. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin. Noudatamme kaikilla vuoroillamme koronavarotoimenpiteitä – tulethan vuoroille vain terveenä.

Harjoitusvuoroista löydät tarkempaa tietoa alla olevista linkeistä ja kuvista. Ilmoittaudu vuoroille mukaan MyClubissa!

Juniorien harjoitusvuorot

Harrastajien harjoitusvuorot

Kilpapelaajien harjoitusvuorot

 

Nähdään vuoroilla!