Sulkaset ja Liikuntaparkki järjestävät harrasteturnauksen 20.11.2021. Marrasturnaus on avoin kaikille harrastepelaajille ja C-luokan kilpapelaajille. Se on myös oiva paikka tulla kokeilemaan kisaamista ja pelaamaan uusien vastustajien kanssa.

Kilpailuun voi ilmoittautua kahteen eri pelimuotoon (esimerkiksi naisten kaksinpeli ja sekanelinpeli) ja yhteen luokkaan pelimuodon sisällä (esimerkiksi naisten kaksinpeli, luokka NK3 ja sekanelinpeli, luokka SN2). Jos mietit omaa taitotasoasi, voit kysyä neuvoa järjestäjältä.

Ottelut pelataan aidoilla sulkapalloilla, jotka pelaajat hankkivat itse. Kisapallot voi ostaa esimerkiksi kisapaikalla olevasta Forzan varustemyynnistä. Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, joten huolehdithan oman vakuutuksesi kattavuudesta.

Pelit tullaan järjestämään niin, että jokaiselle pelaajalle tulee vähintään kaksi peliä. Sarjojen parhaat palkitaan. Virallinen otteluarvonta julkaistaan 17.11.2021 jälkeen osoitteessa badmintonfinland.tournamentsoftware.com.

Ilmoittaudu mukaan 15.11. mennessä osoitteessa kauppa.liikuntaparkki.fi. Osallistuminen maksetaan ennen kilpailua ilmoittautumisvahvistuksessa annettavien maksuohjeiden mukaan.

Lisätietoja kilpailusta saat osoitteesta harrastekisat@sulkaset.fi