Tulevana viikonloppuna 6.–7.11. järjestetään FZ Forza Sulkaset Eliitti Ylöjärven Liikuntakeskuksessa. Kisoihin on tulossa 184 pelaajaa, ja pelejä tullaan viikonlopun aikana pelaamaan noin 220.

Kuva: Hanna Hämäläinen

FZ Forza Sulkaset Eliitin arvonta on suoritettu. Viikonlopun aikana tullaan pelaamaan yli 200 ottelua. Valioluokan sijoitukset ovat seuraavat:

  • Miesten kaksinpelissä ykkössijoitettuna on Arto Lahtinen (ESB) ja kakkossijoitettuna Sami Pajunen (ESB).
  • Naisten kaksinpelissä ykkössijoitettuna on Noora Nokkala (KouSS) ja kakkossijoitettuna Heini Ihalainen (BadU).
  • Miesten nelinpelissä ykkössijoitettuna on tuore suomenmestaripari, ESB:n Jere Övermark/Miika Lahtinen. Kakkossijoitettuna on järjestävän seuran pari Toni Alho/Matias Viljakainen (Sulkaset).
  • Naisten nelinpelissä ykkössijoitettuna on pari Elina Niiranen/Iina Suutarinen (ESB) ja kakkossijoitettuna Heini Ihalainen/Linnea Vainula (BadU).
  • Sekanelinpelissä ykkössijoitettuna on pari Jere Övermark/Elina Niiranen (ESB) ja kakkossijoitettuna Tommi Saksa/Linnea Vainula (BadU).

Valioluokan lisäksi muissa tasoluokissa on myös laaja osanotto, suurimpana A-luokka. Paljon hyviä pelejä on siis luvassa!

Arvonta ja tarkemmat tiedot kisasta löytyvät täältä: https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/tournament/5F897750-2D9B-482B-B37D-8CC3828766CB

Nähdään viikonloppuna Ylöjärvellä!

Sulkasetin kilpailutoimikunta