Ylöjärven liikuntakeskuksessa oli sulkapalloilun riemua, kun FZ Forza Sulkaset Eliitti pelattiin viikonloppuna. Kilpailuihin osallistui noin 180 pelaajaa.

 

Kilpailunjohtaja Marko Marsela kertoo kilpailujen sujuneen hyvin.

”Turnausaikataulu oli mielestäni sopivan väljä. Turnaus aloitettiin molempina päivinä klo 10, mikä edesauttoi hieman pitkämatkalaisia. Lauantaille tuli muutamia poisjääntejä, mikä auttoi hyvin aikataulussa pysymistä. Lauantain viimeiset ottelut käynnistyivät jopa 10 minuuttia etuajassa suunniteltuun aikatauluun”, hän kertaa.

”Seuran väkeä oli hyvin auttamassa kilpailun pyörittämisessä ja pisteiden näyttämisessä. Toki aina toivottaisiin, että järjestelyihin saataisiin mukaan uusia seuralaisia ja nuoria.”

 

 

Sulkasetin pelaajia kilpailuun osallistui yhteensä 25. Pelureita osallistui kaikkiin pelimuotoihin ja -tasoihin. Viisi Sulkasetin pelaajaa kilpaili korkeimmassa luokassa eli Valiossa.

”Seura saavutti kaksi luokkavoittoa (XDA ja MDB) sekä kolme kakkossijaa (MSV, MDB ja WSC). Välieriin pääsi finalistien lisäksi yhteensä 14 pelaajaa”, Marko kertoo.

Kiitos kaikille kilpailuihin osallistuneille ja erityisesti niitä järjestäneille!

 

Kilpailun tulokset löytyvät täältä: https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=5F897750-2D9B-482B-B37D-8CC3828766CB

 

Teksti ja kuvat: Hanna Hämäläinen