Kevätkausi 2022 lähestyy, ja vuoroilmoittautuminen on nyt auki. Viime vuosien tapaan vanhoilla jäsenillä ja vuorolaisilla on etuoikeus ilmoittautua vuoroille. Uusia pelureita vuoroille aletaan ottamaan vuodenvaihteessa. Vahvistathan siis ilmoittautumisesi mahdollisimman pian.

Sulkaset järjestää harjoitusvuoroja kaikenikäisille ja -tasoisille sulkapallon ystäville. Jos haluaisit aloittaa sulkapalloharrastuksen syksyllä, saada lisää harjoitusvuoroja tai vaihtaa vuoroa, ota yhteyttä harjoitusvuoron valmentajaan tai laita viestiä osoitteeseen myclub@sulkaset.fi

Kaikki vuorot alkavat viikolla 2 ja päättyvät viikolla 18 tai 19. Muutamiin vuoroihin on tullut halli- tai valmentajamuutoksia. Muutokset voit katsoa MyClub-palvelusta. Vuoron tiedot kannattaa tarkistaa ennen sille ilmoittautumista.

Noudatamme kaikilla vuoroillamme koronavarotoimenpiteitä – tulethan vuoroille vain terveenä.

Harjoitusvuoroista löydät tarkempaa tietoa alla olevista linkeistä ja kuvista. Ilmoittaudu vuoroille mukaan MyClubissa!

Juniorit

Harrastajat

Kilpapelaajat