Pirkanmaan koronanyrkki on päivittänyt ohjeitaan liikuntaharrastustoiminnan suhteen 8.3.-28.3.2021. Aikuisten sisäliikuntaa ei edelleenkään suositella koronatilanteen kiristyessä. Tässä päivitys lasten ja nuorten osalta:

”Lasten ja nuorten harrastustoiminta sisätiloissa (ml. jäähallit ja uimahallit) on mahdollista 2008 syntyneillä ja nuoremmilla yleisiä turvaohjeita noudattaen niin, että harrastustoiminnassa pysytään Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella. Vuosina 2007–2002 syntyneiden harrastustoiminta on suljettuna 8. – 28.3.2021 ellei OKM/THL turvaohjeistusta voida noudattaa.”

Sulkasetin harjoitusvuorot jatkuvat aiempien käytäntöjen (muutoksena Koivistonkylän vuorolla kaikki pelaajat joka viikko, koska pelaajia alle 10) mukaisesti 8.-28.3.2021 ja vuoroilla noudatetaan OKM/THL turvaohjeistusta.

Jos koronatilanne ja ohjeistukset muuttuvat, asiasta ilmoitetaan mahdollisimman pian Sulkasetin tiedotuskanavissa.